3 Mayıs 2012 Perşembe

3D Savaş Oyunları



Oyunların gün geçtikçe görsel ve oynanabilirlilik açıdan çoğalması oyun severlerin hayli hoşuna gidiyor. Eski den oyunları grafiksel ve görsel açıdan hiç beğenmiyorduk. Şimdi bakıyoruz ki gerçekten de başarılı şekilde hızla devam ediyor. Bunlara bir örnek de 3d oyunları eklemek mümkün. İnternet ‘ in sağladığı yenilikler ile 3d oyunları oynayabilmek 3d oyuncu ile mükemmel oluyor.

3 boyutlu oyunlar olarak lanse edebileceğimiz 3D oyunlar genel olarak yaygınlaşmış bir şekilde devam etmekte. 3D oyunlarının bir diğer özellikleri ise yukarda bahsettiğimiz gibi görsellik olduğunu tekrar vurgulayabiliriz. Oyunların bu denli kategorilere ayrılması ve hızla artması internette ki 3d oyuncu sitelerine de sıçradığını görmekteyiz. Bu kadar popüler bir yapıya sahip olan oyun sektörü oyun severlerin 3d oyunlara olan yoğun ilgisi devam ettiği sürece hızla büyümeye de devam edecektir.


3D savaş oyunlarında ki bol aksiyonlu ve heyecan dolu dakikalar sizleri bekliyor. Shockwave ve unity3d oyunlarına göz atmadan da geçmeyin.  3D Savaş Oyunları arasından en güzel olanlarını hemen oynamak için buraya tıklayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder